Ale!

LOPPUUNMYYTY! Poncho, 100% joustavaa kashmir-neulosta!

100,00 

Musta poncho 100% Kashmiria, super pehmoinen, joustavaa kashmir -neulosta!

Tämän talven suosittu uutuus Nepalista!

Erittäin mukava päällä, ihanan lämmin, muttei liian kuuma pitää sisällä esim paitiksen kaverina! Tähän rakastut, enkä usko että löydät vastaavaa muualta!

 

Varasto loppu

Kuvaus

Hoito-ja pesuohjeet

Kashmir-tuotteen pinnalle tulee nukkaa käytössä, se kuuluu kashmir-villan ominaisuuksiin. Nukkaa voit poistaa kovalla tasaisella alustalla, hellävaraisesti harjaamalla tuotetta hyvin pehmeällä harjalla tai ihan erityisellä kashmirin nukkaharjalla! Markkinoilla on myös paristokäyttöisiä nukka-imureita, niitä käyttäessä ole erityisen varovainen, jos Kashmir on hyvin ohutta, on vaara että se imeytyy imuriin kiinni! En suosittele myöskään nyppimään nukkaa käsin.

Kashmir-tuote säilyttää alkuperäiset ominaisuutensa parhaiten, jos hoidat sitä pääasiassa vain tuulettamalla käytön jälkeen. Säilytä kashmir-tuotteita viikattuna vaatekaapissa, jotta se säilyttää muotonsa.

Kashmir-tuotteiden pesulapussa suositellaan vain kuivapesua. Itse olen niitä pessyt käsin, ja siltä varalta että sinäkin niin teet, annan muutaman ohjeen tässä.

Älä ikinä pese kashmir-tuotteita yli 20 asteisessa vedessä, muutoin tuote saattaa muuttaa koostumusta kutistumalla ja/tai huovuttumalla. Jos päätät pestä neuleen pesukoneessa, käytä käsipesuohjelmaa/villapesua, jossa pesulämpötila on korkeintaan 20 C ja laita tuote mielellään pesupussissa koneeseen. Käytä nestemäistä kashmir-tai villatuoteille tarkoitettua pesu ainetta. Älä IKINÄ kuivaa kashmir-tuotetta kuivausrummussa, tai suorassa auringon valossa! Herkkä 100% Kashmir ei tarvitse silitystä, eikä sitä myöskään suositella.

Jos peset kashmir-tuotteen käsin, tee se väljässä vedessä huljuttaen. Käytä aina nestemäistä kashmir- tai villa tuotteille tarkoitettua pesuainetta. Älä puristele tuotetta pestessä tai puristele vettä siitä pois käsin, vaan painele liika vesi hellästi pois esim. pyyheliinalla, muotoile vaate ja aseta se kuivumaan vaaka-asentoon esimerkiksi kuivaustelineen päälle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.