Ale!

LOPPUUNMYYTY! Paksu sininen 100% Kashmirhuivi

119,00 

Sininen 100% kashmir huivi,

Materiaali on pehmoisista pehmoisin, erittäin paksu  ja lämmittävää 100% Twill kudottua Kashmiria. Eräs asiakkaani sanoi että ”tuntuu samalta kuin lämmin ja pehmoinen syli”. Voiko sitä tunnetta enää paremmin kuvata, kun kietoutuu tämän huivin sisälle! Kashmir on kerätty Nepalin vuoristosta ja siellä villasta kehrätty langaksi ja käsintehty.

Koko 90 x 210cm,

ihanan ”muhkea” kaulalla ja riittävän suuri vaikka hartiahuiviksi lämmittämään viileinä hetkinä!

Varasto loppu

Kuvaus

Hoito-ja pesuohjeet

Kashmir-tuotteen pinnalle tulee nukkaa käytössä, se kuuluu kashmir-villan ominaisuuksiin. Nukkaa voit poistaa kovalla tasaisella alustalla, hellävaraisesti harjaamalla tuotetta hyvin pehmeällä harjalla tai ihan erityisellä kashmirin nukkaharjalla! Markkinoilla on myös paristokäyttöisiä nukka-imureita, niitä käyttäessä ole erityisen varovainen, jos Kashmir on hyvin ohutta, on vaara että se imeytyy imuriin kiinni! En suosittele myöskään nyppimään nukkaa käsin.

Kashmir-tuote säilyttää alkuperäiset ominaisuutensa parhaiten, jos hoidat sitä pääasiassa vain tuulettamalla käytön jälkeen. Säilytä kashmir-tuotteita viikattuna vaatekaapissa, jotta se säilyttää muotonsa.

Kashmir-tuotteiden pesulapussa suositellaan vain kuivapesua. Itse olen niitä pessyt käsin, ja siltä varalta että sinäkin niin teet, annan muutaman ohjeen tässä.

Älä ikinä pese kashmir-tuotteita yli 20 asteisessa vedessä, muutoin tuote saattaa muuttaa koostumusta kutistumalla ja/tai huovuttumalla. Jos päätät pestä neuleen pesukoneessa, käytä käsipesuohjelmaa/villapesua, jossa pesulämpötila on korkeintaan 20 C ja laita tuote mielellään pesupussissa koneeseen. Käytä nestemäistä kashmir-tai villatuoteille tarkoitettua pesu ainetta. Älä IKINÄ kuivaa kashmir-tuotetta kuivausrummussa, tai suorassa auringon valossa! Herkkä 100% Kashmir ei tarvitse silitystä, eikä sitä myöskään suositella.

Jos peset kashmir-tuotteen käsin, tee se väljässä vedessä huljuttaen. Käytä aina nestemäistä kashmir- tai villa tuotteille tarkoitettua pesuainetta. Älä puristele tuotetta pestessä tai puristele vettä siitä pois käsin, vaan painele liika vesi hellästi pois esim. pyyheliinalla, muotoile vaate ja aseta se kuivumaan vaaka-asentoon esimerkiksi kuivaustelineen päälle.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.