Ale!

LOPPUUNMYYTY! Tummanharmaa meleerattu 100% Kashmir huivi hapsuilla

59,00 

Kaunis meleerattu tummanharmaa, korkealaatuinen 100% Kashmir huivi hapsuilla! Keskipaksu huivi, missä tasainen kudonta! Hapsut tuovat huiviin eloa ja liikettä. Pehmeä ja lämmin, niinkuin Kashmir aina on! Todellista arjen luxusta!

Koko 90 x 210cm, ihanan ”muhkea” kaulalla ja riittävän suuri vaikka hartiahuiviksi lämmittämään viileinä hetkinä!

Varasto loppu

Kuvaus

Hoito-ja pesuohjeet

Kashmir-tuotteen pinnalle tulee nukkaa käytössä, se kuuluu kashmir-villan ominaisuuksiin. Nukkaa voit poistaa kovalla tasaisella alustalla, hellävaraisesti harjaamalla tuotetta hyvin pehmeällä harjalla tai ihan erityisellä kashmirin nukkaharjalla! Markkinoilla on myös paristokäyttöisiä nukka-imureita, niitä käyttäessä ole erityisen varovainen, jos Kashmir on hyvin ohutta, on vaara että se imeytyy imuriin kiinni! En suosittele myöskään nyppimään nukkaa käsin.

Kashmir-tuote säilyttää alkuperäiset ominaisuutensa parhaiten, jos hoidat sitä pääasiassa vain tuulettamalla käytön jälkeen. Säilytä kashmir-tuotteita viikattuna vaatekaapissa, jotta se säilyttää muotonsa.

Kashmir-tuotteiden pesulapussa suositellaan vain kuivapesua. Itse olen niitä pessyt käsin, ja siltä varalta että sinäkin niin teet, annan muutaman ohjeen tässä.

Älä ikinä pese kashmir-tuotteita yli 20 asteisessa vedessä, muutoin tuote saattaa muuttaa koostumusta kutistumalla ja/tai huovuttumalla. Jos päätät pestä neuleen pesukoneessa, käytä käsipesuohjelmaa/villapesua, jossa pesulämpötila on korkeintaan 20 C ja laita tuote mielellään pesupussissa koneeseen. Käytä nestemäistä kashmir-tai villatuoteille tarkoitettua pesu ainetta. Älä IKINÄ kuivaa kashmir-tuotetta kuivausrummussa, tai suorassa auringon valossa! Herkkä 100% Kashmir ei tarvitse silitystä, eikä sitä myöskään suositella.

Jos peset kashmir-tuotteen käsin, tee se väljässä vedessä huljuttaen. Käytä aina nestemäistä kashmir- tai villa tuotteille tarkoitettua pesuainetta. Älä puristele tuotetta pestessä tai puristele vettä siitä pois käsin, vaan painele liika vesi hellästi pois esim. pyyheliinalla, muotoile vaate ja aseta se kuivumaan vaaka-asentoon esimerkiksi kuivaustelineen päälle.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.